Безболно породување и типови анестезија

Болката при породувањето е една од причините за страв и неизвесност на бремените жени. Дознајте сè за начините за безболно породување. На сите ваши прашања, ...
  • Acibadem Sistina Hospital, Skopje
  • 19:00:00 , 29 Мар, 2017 до 20:00:00 , 29 Мар, 2017
  • купете билети овде
  • Acibadem Sistina Hospital
  • 19 доаѓаат, 26 можеби