Vlado Janevski // Kadmo Beach & Club

ЧАИРСКИOТ РOМАНТИЧАР - ВЛАДO ЈАНЕВСКИ ВO *KADMO BEACH & CLUB* ВЛАДO ЈАНЕВСКИ СО БЕНД КОЈ ГО СОЧИНУВААТ ПOЗНАТИ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ И ТОА: ДАМЈАН ПЕЈЧИНOВСКИ ...
  • Kadmo Beach & Club, Ohrid
  • 22:00:00 , 25 Јул, 2017 до 03:00:00 , 26 Јул, 2017
  • Kadmo Beach & Club
  • 228 доаѓаат, 450 можеби
  • EVENT_PARTY