Пречек На Иселените Од Скопје."Режимот" Падна Сите Се Враќаат Дома.

По најавите за формирање на Старо-Новата Влада сите млади и стари што "избегаа од Режимот" сега конечно ружите ќе процветаат,ќе тече мед и млеко-ако го прашате ...
  • Порта „Македонија“, Skopje
  • 14:00:00 , 05 Јун, 2017 до 18:00:00 , 06 Јун, 2017
  • Санде Македонски
  • 1 доаѓаат, 0 можеби