25th Mens' Handball World Championship France 2017

На 11 Јануари започнува светското првенство во ракомет мажи кое ќе се одржи во Франција! - Македонија - Тунис (12 Јануари 17:45) - Ангола - Македонија (14 ...
  • Galerija Caffe, Skopje
  • 08:45:00 , 11 Јан, 2017 до 11:00:00 , 24 Јан, 2017
  • Galerija Caffe
  • 19 доаѓаат, 61 можеби