Queen Real Tribute

Queen Real Tribute Најголемиот Queen Real Tribute проект ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот #Станица26 на 26.04.2017 со почеток во 20:00 часот. Бенд ...
 • Станица 26, Skopje
 • 20:00:00 , 26 Апр, 2017 до 00:30:00 , 27 Апр, 2017
 • Inovativa Group
 • 213 доаѓаат, 649 можеби
 • Twelve Moons of Jazz

  Понекогаш ќе приметиш дека месечевите мени се менуваат, понекогаш ќе приметиш дека и твојата положба се менува, понекогаш ја приметуваш заглвеноста во ...
 • Станица 26, Skopje
 • 21:30:00 , 27 Апр, 2017 до 02:30:00 , 28 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • DMA Music
 • 14 доаѓаат, 13 можеби