Петиција за финансирање на програмите за намалување на штети

И оваа година ХОПС – Опции за здрав живот Скопје е дел од меѓународната кампања Support. Don't Punish. Подржи не казнувај. Главна цел на оваа кампања во ...
  • Macedonia Square, Skopje
  • 10:00:00 , 27 Јун, 2017 до 11:00:00 , 09 Јул, 2017
  • Healthy Options Project Skopje
  • 39 доаѓаат, 18 можеби