ТОПЕР на Саем на книгата!

ТОПЕР повторно на Саем на книгата. Посетете го нашиот штанд и погледнете ја големата понуда на македонски и српски наслови. Нови изданија, попусти и дружење. ...
 • Скопски саем, Skopje
 • 20:00:00 , 04 Апр, 2017 до 20:00:00 , 10 Апр, 2017
 • TOPER
 • 91 доаѓаат, 156 можеби
 • 20 Години од "Великденско Кафуле"најголем јубилеј за Великден

  Оваа година го прославуваме големиот јубилеj од историската забава 20 Години од "Великденско Кафуле"најголем јубилеј за Великден. Со овој настан од пред 20 ...
 • Скопски саем, Skopje
 • 21:00:00 , 13 Апр, 2017 до 05:00:00 , 14 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 26 доаѓаат, 31 можеби