Како си ми? – трета студентска филолошка конференција

Со задоволство ве покануваме на третото издание на студентската конференција „Како си ми?“ што ќе се одржи на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“. На ...
  • Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје, Skopje
  • 10:00:00 , 01 Апр, 2017 до 16:30:00 , 01 Апр, 2017
  • Како си ми?
  • 110 доаѓаат, 216 можеби