Old School Music - DJ Icko b2b Lephonq - Kapan An

И овој четврток забавата со квалитетна електронска музика продолжува во клубот Капан Ан. Be покануваме да бидете дел од уште едно патување низ стилот на Techno ...
  • Kapan Han, Skopje
  • 23:30:00 , 27 Апр, 2017 до 04:00:00 , 28 Апр, 2017
  • Old School Music
  • 9 доаѓаат, 6 можеби