Изложба на слики „Огнена земја“ од Емил Шулајковски

Самостојната изложбата на слики „Огнена земја“ од академскиот сликар Емил Шулајковски ќе биде отворена на 20 април во 20 часот, во Културно-информативниот ...
  • Kulturno Informativen Centar - Kic, Skopje
  • 20:00:00 , 20 Апр, 2017 до 21:00:00 , 03 Мај, 2017
  • Paintings of Emil Shulajkovski
  • 110 доаѓаат, 202 можеби