Животот на Молиер

УЛОГИ Никола Ристановски – Жан-Батист Поклен де Молиер, познат драматург и автор Сашка Димитровска – Медлен Бежар, актерка на де Молиер Емил Рубен – ...

Свадбата на Фигаро

Автор: Пјер Бомарше Режисер: Леван Цуладзе УЛОГИ Нино Леви – Грофот Николина Кујача - Грофицата Сашко Коцев – Фигаро Сашка Димитровска– Сузана Томе Витанов – ...

Чикаго

Текст: Фред Еб и Боб Фоси, Композитор: Џон Кандер, Текст на песни: Фред Еб Базирано по драмата Чикаго од Маурин Далас Ваткинс Режисер: Наташа Поплавска ...