Комуницирај јасно, решавај конфликти разумно и свесно!

#Комуницирај јасно и директно, решавај #конфликти разумно и свесно! Обуките се наменети за: 🔸 вработени кои сакаат да ја подобрат релацијата со надредените, ...

Майские 2017. Балканы

Мы приготовили к посещению страны, в которых вы, скорее всего, еще не были. Многие даже не сразу представят, где они находятся, а некоторые могут и не ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 29 Апр, 2017 до 08:00:00 , 09 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Xtrim.club
 • 2 доаѓаат, 11 можеби
 • ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

  Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во градот ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 02 Мај, 2017 до 23:00:00 , 06 Мај, 2017
 • Комора на Република Македонија за приватно обезбедување
 • 1 доаѓаат, 1 можеби
 • Емоционална манипулација

  Почитувани, Трет родител Ве поканува да бидете учесник на серијата работилници со наслов: ЕМОЦИОНАЛНА МАНИПУЛАЦИЈА. Секој од нас има барем еден емоционален ...
 • Skopje, Republic of Macedonia
 • 11:30:00 , 13 Мај, 2017 до 13:00:00 , 13 Мај, 2017
 • Tret Roditel
 • 4 доаѓаат, 8 можеби
 • Предавање Dr.Raimond Van Duinen

  Ве покануваме на исклучително интересно предавање со Dr. Raimond N.B. van Duinen, истражувач, стоматолог и предавач. Дознајте интересни податоци за ...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 19 Мај, 2017 до 14:00:00 , 19 Мај, 2017
 • Dentomed-M
 • 3 доаѓаат, 3 можеби
 • 150 за Македонија,за СИТЕ/for Macedonia for Everyone

  „Тие што искусуваат мир внатре во себеси создаваат мирно општество и градат мирна реалност околу нив. Глобалните промени во светот започнуваат од ...
 • Skopje
 • 12:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Joko Veso
 • 15 доаѓаат, 20 можеби