Гостување на реж. Abashishvili со победничкиот „Сè за луѓето“

Специјална проекција на Најдобриот долгометражен филм на ФФФ 2017 „СЀ ЗА ЛУЃЕТО“ (ALL ABOUT PEOPLE) на грузискиот режисер Giorgi Abashishvili. Оваа ...