It Nouvm 2017

IT Novum “ – е едукативен настан наменет за млади лица, воглавно од 16 – 30 години, со цел за подигнување на свеста и развој на информатичките науки. ...
  • Skopje Mall City
  • 18:00:00 , 21 Апр, 2017 до 20:00:00 , 04 Мај, 2017
  • купете билети овде
  • iNovum
  • 119 доаѓаат, 83 можеби