ВИДЕО ИГРА

Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија) Програма: Музика од најпознатите видео игри, меѓу кои и од: Final Fantasy, Legend of Zelda, Super Mario, Angry ...
  • Makedonska Filharmonija, Skopje
  • 20:00:00 , 01 Јун, 2017 до 23:00:00 , 01 Јун, 2017
  • Makedonska Filharmonija
  • 84 доаѓаат, 179 можеби