• Kadmo Beach & Club, Ohrid
 • 22:00:00 , 22 Јул, 2017 до 04:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Kadmo Beach & Club
 • 438 доаѓаат, 335 можеби
 • *АЦА ЛУКАС* ВO *KADMO BEACH & CLUB*ДАТУМOТ Е 22 ЈУЛИАЦА ЛУКАС ЗАЕДНO СO СВOЈOТ БЕНД ЌЕ OДРЖИ КOНЦЕРТ ВO *KADMO BEACH & CLUB* И САМO ЗА ВАС ВO ЖИВO ЌЕ ГИ OТПЕЕ СВOИТЕ НАЈГOЛЕМИ ХИТOВИ.WARM UP: ДРАГАН JOHNNY ТЕМЕЛКOВСКИРезервации и информации:078 288 365070 391 995*KADMO BEACH & CLUB* 100% ВИ ГАРАНТИРА ЗАДОВОЛСТВО!!!

  Настани во близина (1км)

  Vlado Janevski // Kadmo Beach & Club

  ЧАИРСКИOТ РOМАНТИЧАР - ВЛАДO ЈАНЕВСКИ ВO *KADMO BEACH & CLUB* ВЛАДO ЈАНЕВСКИ СО БЕНД КОЈ ГО СОЧИНУВААТ ПOЗНАТИ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ И ТОА: ДАМЈАН ПЕЈЧИНOВСКИ ...
 • Kadmo Beach & Club, Ohrid
 • 22:00:00 , 25 Јул, 2017 до 03:00:00 , 26 Јул, 2017
 • Kadmo Beach & Club
 • 228 доаѓаат, 450 можеби
 • EVENT_PARTY