• Кинотека на Македонија (Cinematheque of Macedonia), Skopje
 • 20:00:00 , 25 Мар, 2017 до 22:00:00 , 25 Мар, 2017
 • Mitze Chapovski
 • 13 доаѓаат, 31 можеби
 • Настанот е завршен
 • 30 години соработкаАкадемски кино клуб - Кино клуб РусеКино проекција на селектирани филмови од нашите филмски пријатели од KK Русе, Бугарија. Филмовите ќе бидат прикажани според следниот редослед:1. Браво брависимо (7 мин)2. Кран които / Кранот којшто (2 мин)3. Да се научиш (3 мин)4. Кашона / Кутија (7 мин)5. Парад / Парада (8 мин)6. Две картини на тема вода / Две слики на тема вода (8 мин)7. Страст (1 мин)8. Контакт 7 (1 мин)9. Контакт 12 (1 мин)10. Страсти крај Дунава / Страст покрај Дунав (12 мин)11. Как се снима филм / Како се снима филм (7 мин)12. Диалог / Дијалог (1 мин)13. Свада / Караница (1 мин)14. Цената (1 мин)15. Песента / Песната (12 мин)

  Настани во близина (1км)

  Apocalyptica plays Metallica by four cellos во Скопје

  ПРАЗНИК ЗА ПУБЛИКАТА НА APOCALYPTICA И METALLICA И ЗА ЦЕЛАТА УРБАНА МАКЕДОНИЈА: APOCALYPTICA plays METALLICA by four cellos во Скопје! Почитувани, Огромно ...
 • Спортски Центар Борис Трајковски, Skopje
 • 20:30:00 , 05 Апр, 2017 до 23:00:00 , 05 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 1916 доаѓаат, 2806 можеби
 • MASSIVE FESTIVAL Macedonia - Сабота 1 април во С.Ц Борис Трајковски

  Lollipop Entertainment Group и SUN Production Овој 1 април Ве канат да бидете дел од централниот градски маскембал и најголемата журка досега. После ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 21:30:00 , 01 Апр, 2017 до 04:00:00 , 02 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • SUN Production
 • 187 доаѓаат, 228 можеби
 • Nie (zapirka) drugarite under MASKS

  Рок свирка во Roxy- rock coffee bar во Скопје ! Вечер посветена на маските! Секој кој ќе дојди пожелно е да има маска на себе за да не го познајме :D Бидете ...
 • Roxy - rock coffee bar, Skopje
 • 22:00:00 , 01 Апр, 2017 до 01:00:00 , 02 Апр, 2017
 • Darko Oo Plavio
 • 6 доаѓаат, 8 можеби
 • Ефектите од политиката за рамномерен регионален развој

  Организациите Форум Центар за стратешки истражувања и документација од Скопје и Младински иницијативи за дијалог и соработка од Битола, Ве покануваат да ...
 • Hotel Karpos, Skopje
 • 12:00:00 , 30 Мар, 2017 до 14:00:00 , 30 Мар, 2017
 • Alijansa za regionalen razvoj
 • 10 доаѓаат, 4 можеби
 • Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок 7 април

  Минатата година за првпат во Скопје со свој настап ја видовме една од најголемите дј ѕвезди, единствената и неповторлива DEBORAH DE LUCA. Тој настан ги ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 23:00:00 , 07 Апр, 2017 до 05:00:00 , 08 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • SUN Production
 • 513 доаѓаат, 691 можеби