• Cafe Bar Martini, Skopje
 • 21:00:00 , 23 Мај, 2017 до 00:00:00 , 24 Мај, 2017
 • Cafe Bar Martini
 • 4 доаѓаат, 27 можеби
 • Настанот е завршен
 • Спремни за ноќ со изненадувања?Ви најавуваме „Latin & Funky House Night“ во Cafe Bar Martini со DJ Toshe, Igor Sax и Boki Conga. Очекувајте ноќ проследена со неодоливи латино битови, најновите хитови и одлични коктели.РЕЗЕРВАЦИИ:📱 070/ 355 - 902 | ☎️ 02/ 3 061 - 127Се гледаме во вторник!Тимот на Cafe Bar Martini

  Настани во близина (1км)

  Отворен ден во Скопје Лаб

  Центарот за иновации на Град Скопје - Скопје Лаб во понеделник во периодот од 11 до 13 часот организира отворен ден на кој сите заинтересирани граѓани може да ...

  8th Balkan Conference in Informatics BCI 2017

  BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one ...

  STING во Скопје @15.10.2017

  STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 6252 доаѓаат, 8234 можеби
 • Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

  ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 21 доаѓаат, 28 можеби