• Sportska Sala Kale, Skopje
 • 10:00:00 , 26 Мар, 2017 до 00:00:00 , 27 Мар, 2017
 • Taekwondo klub BUTEL,Таеквондо клуб БУТЕЛ
 • 124 доаѓаат, 84 можеби
 • Настанот е завршен
 • ORGANIZERThe Macedonian taekwondo federation and Taekwondo klubButelMobile: +38978262455 President of Macedonian taekwondo federation DrBorceKostovskiMobile: +38977981913 President of Taekwondo klubButelDarkoKostovskiE-mails: mtfskopje@gmail.com,kostovski.d@hotmail.com2. APPLICATIONS•The deadline for applications is by the end of 24 March 2017. NO applications will beaccepted after the deadline.•Changes in the categories of already registered participants should be made no later than23:59 on 25 March 2017.•The limit of registered competitors is 800.•Applications should be registered online at:www.tkd-natjecanja.com.hr3. DATE AND PLACEDate: 26 March (Sunday);Place: Sport center KALEAdress Лазар Личеноски St. Lazar Licenovski 31, Скопје 1000Start of matches: 9:00 AM

  Настани во близина (1км)

  Fashion & Lifestyle Expo 2017

  Подгответе се за второто, #ВОНШАБЛОН издание на Fashion & Lifestyle Expo, настанот кој успева да ги вкрсти креативноста, дизајнот, добриот вкус и луѓето со ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 15:00:00 , 29 Мар, 2017 до 20:00:00 , 31 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Fashion & Lifestyle Expo
 • 137 доаѓаат, 223 можеби
 • Авантурите на Аладин

  Режисер: Бојан Трифуновски УЛОГИ: Аладин - Александар Михајловски Принцезата Џасмин - Дарја Ризова Абaнaзер Велики - Сашко Коцев Духот од ламбата - ...

  Richard Clayderman - 01 Април 2017 МОБ

  Ричард Клајдерман – француски уметник со рекордна продажба на албуми, кој го има популаризирано пијаното ширум светот повеќе од било кој, после Бетовен. ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 20:30:00 , 01 Апр, 2017 до 23:00:00 , 01 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • Pragma music entertainment
 • 37 доаѓаат, 122 можеби
 • Тартиф

  Автор: Жан Батист Молиер Режисер: ГАЛИН СТОЕВ УЛОГИ: ТАРТИФ – Драган Спасов ОРГОН – Ѓорѓи Јолевски ЕЛМИРА – Даница Георгиевска КЛЕАНТ – Владимир Јачев ДОРИНА- ...

  Основите на природната нега за кожа со Bare Origin

  Дознајте како најчесто употребуваните хемикалии во козметиката за нега на кожа, всушност доведуваат до нејзино прерано стареење и се штетни по Вашето здравје. ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 16:00:00 , 31 Мар, 2017 до 17:00:00 , 31 Мар, 2017
 • Bare Origin skincare
 • 29 доаѓаат, 62 можеби
 • Концерт на акузматична музика

  Концерт на акузматична музика со танцов перформанс во кореографија на Елена Антонова - Петровиќ во изведба на ученици и студенти по современ танц од МБУЦ ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 20:00:00 , 03 Апр, 2017 до 23:00:00 , 03 Апр, 2017
 • Socom Sokom
 • 41 доаѓаат, 46 можеби
 • Basskenball at Kapan an w/ D2, Machina, Bass Lab

  Љубителите на бас музика може да започнат да се радуваат на престојниот викенд. На 1ви Април, на исто место се собираат музички селектори од три колективи ...
 • Kapan Han, Skopje
 • 23:59:00 , 01 Апр, 2017 до 05:00:00 , 02 Апр, 2017
 • D2
 • 45 доаѓаат, 39 можеби