• Dom na kultura "Grigor Prlicev" Ohrid
 • 19:00:00 , 21 Апр, 2017 до 21:00:00 , 21 Апр, 2017
 • Marija Dimovska
 • 181 доаѓаат, 32 можеби
 • Настанот е завршен
 • Настани во близина (1км)

  String Forces во Охрид, Соголи ме

  Поминаа 7 години.... Охрид во март 2010 ни беше домаќин за промоцијата на „Reductio ad Absurdum“. Годинава, Охрид ни е домаќин на 29ти Април. „Соголи ме“, ...
 • NOA - Lounge bar, Ohrid
 • 22:00:00 , 29 Апр, 2017 до 00:30:00 , 30 Апр, 2017
 • String Forces
 • 53 доаѓаат, 79 можеби
 • ENTiTY WCA qual. 2017

  Гејминг центар "ENTiTY" организира "LAN" турнир во играта "CS:GO" Турнирот ќе се одржи на 06.05.2017 и ќе трае до 07.05.2017. Партиципацијата изнесува 3000 ...
 • Ohrid, Republic of Macedonia
 • 09:00:00 , 06 Мај, 2017 до 22:00:00 , 07 Мај, 2017
 • ENTiTY
 • 46 доаѓаат, 76 можеби
 • Свечена промоција на М.П.З Методија Патче - Охрид

  Почитувани Македонски Патриотски Здруженија, пријатели, роднини и сите граѓани на Република Македонија и град Охрид. Ве покануваме на нашата свечена промоција ...
 • Dom na kultura "Grigor Prlicev" Ohrid
 • 19:00:00 , 30 Апр, 2017 до 20:00:00 , 30 Апр, 2017
 • МПЗ "Mетодија Патче"-Охрид
 • 61 доаѓаат, 48 можеби
 • Plan B "Antonio Pejoski"

  ► Да се забавуваме сите заедно низ ритамот на Вашите омилени песни и сите заедно уште еднаш да бидеме дел од едно НЕЗАБОРАВНО ДОЖИВУВАЊЕ!!��• За Повеќе ...
 • Plan B, Ohrid
 • 22:00:00 , 29 Апр, 2017 до 01:00:00 , 30 Апр, 2017
 • PLAN B CAFÉ
 • 12 доаѓаат, 9 можеби
 • MUSIC
 • Mitrik и DJ Alexandar во Охрид

  После Велигденската, првомајска 313 техно терапија во Охрид, со Mitrik од Room 313 и DJ Alexandar во Night Club Harem. Mitrik https://soundcloud.com/mitrik ...
 • Night Club Harem, Ohrid
 • 23:59:00 , 29 Апр, 2017 до 05:00:00 , 30 Апр, 2017
 • DJ Alexandar
 • 6 доаѓаат, 7 можеби
 • Детоксикација со Сашко Коцев / Stand up comedy во Охрид

  "ДЕТОКСИКАЦИЈА" со Сашко Коцев Еден од најдобрите стенд ап комичари и актери Сашко Коцев за прв пат со свое самстојно стенд ап шоу во Охрид. 6 мај 2017 ...
 • Народен Театар Охрид, Ohrid
 • 20:00:00 , 06 Мај, 2017 до 21:30:00 , 06 Мај, 2017
 • Филип Ангеличин Жура
 • 308 доаѓаат, 466 можеби