• Skopski Saem, Skopje
 • 10:00:00 , 21 Мар, 2017 до 12:00:00 , 26 Мар, 2017
 • Dormeo
 • 235 доаѓаат, 171 можеби
 • Настанот е завршен
 • Оваа година на штандот на Дормео ве очекуваме со револуционерни решенија за квалитетен сон. А до почетокот на Саемот за Мебел (21 март) следете нè тука на фејсбук и дознајте ги први понудите, специјалните настани и наградите кои ќе бидат дел од нашата програма. Кликнете „Одам“ веднаш!

  Настани во близина (1км)

  Како си ми? – трета студентска филолошка конференција

  Со задоволство ве покануваме на третото издание на студентската конференција „Како си ми?“ што ќе се одржи на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“. На ...
 • Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје, Skopje
 • 10:00:00 , 01 Апр, 2017 до 16:30:00 , 01 Апр, 2017
 • Како си ми?
 • 102 доаѓаат, 199 можеби
 • Новиот маскенбал на старата школа во МКЦ

  Главните готвачи на манџите од легендарното Кастро: Славе и Game Over се повторно тука! Овој пат во поголем простор - нашиот омилен Младински Културен Центар. ...
 • МКЦ, Skopje
 • 23:00:00 , 01 Апр, 2017 до 03:00:00 , 02 Апр, 2017
 • Новата манџа на старата школа
 • 47 доаѓаат, 97 можеби
 • Coldplay tribute w/ Marko Chvarko

  Првоаприлска шаренолика вечер... Coldplay Tribute со Марко Чварко... Марко реши влезот да е бесплатен... а вие доколку сакате да го поддржите, можете да му ...
 • MKC Club & Restaurant, Skopje
 • 21:30:00 , 01 Апр, 2017 до 00:00:00 , 02 Апр, 2017
 • MKC Club & Restaurant
 • 6 доаѓаат, 29 можеби
 • ТОПЕР на Саем на книгата!

  ТОПЕР повторно на Саем на книгата. Посетете го нашиот штанд и погледнете ја големата понуда на македонски и српски наслови. Нови изданија, попусти и дружење. ...
 • Скопски саем, Skopje
 • 20:00:00 , 04 Апр, 2017 до 20:00:00 , 10 Апр, 2017
 • TOPER
 • 91 доаѓаат, 156 можеби
 • Јарон Брук во Македонија: Моралноста на претприемништвото

  Институтот за економски стратегии и меѓународни односи Охрид, од Скопје, во соработка со Балканскиот објективистички центар и Институтот Ејн Ренд на 6 април, ...
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 16:00:00 , 06 Апр, 2017 до 18:00:00 , 06 Апр, 2017
 • OHRID Institute for Economic Strategies and International Affairs
 • 20 доаѓаат, 31 можеби
 • Интерактивно предавање

  Пријава: https://aspekti.wufoo.com/forms/-n/ А што ако останам сам/сама......чувство на напуштање, осаменост и одбивање Еден од најтешките чувства со кои ние ...
 • МКЦ, Skopje
 • 18:00:00 , 07 Апр, 2017 до 20:00:00 , 07 Апр, 2017
 • Aspekti Gestalt Centar Skopje
 • 11 доаѓаат, 24 можеби
 • 7.04 > RED SOUND DISTRICT III

  Третото издание на инзвонредниот концепт кој го спојува Скопје со Амстердам, доби свој датум ! Следете не, лајнапот ќе биде објавен во текот на следниве ...
 • МКЦ, Skopje
 • 23:00:00 , 07 Апр, 2017 до 05:00:00 , 08 Апр, 2017
 • Red Sound District
 • 11 доаѓаат, 9 можеби