Водици 2017

19
Јануари
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 19 Јан, 2017 до 18:00:00 , 19 Јан, 2017
 • МАКЕДОНИЈА - MACEDONIA
 • 668 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • По повод денот кој според христијанското предание Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан, традиционално во Охридско Езеро свештениците го фрлаат ритуалниот крст, по тој повод на нашата страница ќе биде извршен видео пренос во живо директно од Охрид каде настанот ќе биде целосно покриен со повеќе камери во full hd резолуција.Ве покануваме заедно да го проследиме овој Свет чин.-Преносот во живо ќе го овозможи www.2sstudio.mk / www.livestream.mk-Доколку сакате дозвола да го превземете преносот во живо обратете се на info@livestream.mk

  Настани во близина (1км)

  Детоксикација со Сашко Коцев / Stand up comedy во Охрид

  "ДЕТОКСИКАЦИЈА" со Сашко Коцев Еден од најдобрите стенд ап комичари и актери Сашко Коцев за прв пат со свое самстојно стенд ап шоу во Охрид. 6 мај 2017 ...
 • Народен Театар Охрид, Ohrid
 • 20:00:00 , 06 Мај, 2017 до 21:30:00 , 06 Мај, 2017
 • Филип Ангеличин Жура
 • 308 доаѓаат, 467 можеби
 • ENTiTY WCA qual. 2017

  Гејминг центар "ENTiTY" организира "LAN" турнир во играта "CS:GO" Турнирот ќе се одржи на 06.05.2017 и ќе трае до 07.05.2017. Партиципацијата изнесува 3000 ...
 • Ohrid, Republic of Macedonia
 • 09:00:00 , 06 Мај, 2017 до 22:00:00 , 07 Мај, 2017
 • ENTiTY
 • 46 доаѓаат, 77 можеби
 • Свечена промоција на М.П.З Методија Патче - Охрид

  Почитувани Македонски Патриотски Здруженија, пријатели, роднини и сите граѓани на Република Македонија и град Охрид. Ве покануваме на нашата свечена промоција ...
 • Dom na kultura "Grigor Prlicev" Ohrid
 • 19:00:00 , 30 Апр, 2017 до 20:00:00 , 30 Апр, 2017
 • МПЗ "Mетодија Патче"-Охрид
 • 73 доаѓаат, 56 можеби
 • Предавање Dr. Raimond Van Duinen

  Ве покануваме на исклучително интересно предавање со Dr. Raimond N.B. van Duinen, истражувач, стоматолог и предавач. Дознајте интересни податоци за ...
 • Ohrid City
 • 10:30:00 , 20 Мај, 2017 до 14:30:00 , 20 Мај, 2017
 • Dentomed-M
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • Crossing Ancient LAKES

  Crossing 2 natural lakes between 2 National Parks Hiking and exploring the beautiful nature of two National Parks (NP Galichica and NP Pelister) situated at ...
 • Freepass OHRID, Akhris
 • 12:00:00 , 25 Мај, 2017 до 15:00:00 , 02 Јун, 2017
 • Freepass OHRID
 • 3 доаѓаат, 7 можеби