• Rock Club Shadows, Skopje
 • 20:00:00 , 27 Мај, 2017 до 23:30:00 , 27 Мај, 2017
 • Rock Club Shadows
 • 78 доаѓаат, 132 можеби
 • Rock Club Shadows со задоволство ви претставува ново Thrash/Death Metal мастење!!!Headliners: Scattered (Thrash/Progressive Metal)https://www.facebook.com/ScatteredOfficial/?fref=tsSupport: Unending Fury (Thrash Metal)https://www.facebook.com/Unending-Fury-167282819960470/?fref=tsSupport: Reduced To Ashes (Death Metal)https://www.facebook.com/reduced2ashes/?fref=tsЗа плакатот се погрижија:Дизајн: Никола МатоскиФотографија: Sebastiao SalgadoВлез: 150ден.\m/

  Настани во близина (1км)

  O/Exhibition/Jana Jakimovska

  Драги пријатели, овој 25ти мај ќе го прославам со изложба на дигитални принтови. Насловена едноставно како „О“, таа навидум зборува за големото О, малата смрт, ...
 • Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje
 • 20:00:00 , 25 Мај, 2017 до 14:00:00 , 02 Јун, 2017
 • Jana Jakimovska
 • 149 доаѓаат, 98 можеби
 • Отворен ден на Корчагин

  На 25 мај 2017 година (четврток) со почеток во 18 часот, СУГС Гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“ организира Отворен ден, на коj идните ученици ќе имаат уште ...
 • Sugs Rade Jovcevski Korcagin, Skopje
 • 18:00:00 , 25 Мај, 2017 до 21:00:00 , 25 Мај, 2017
 • СУГС Гимназија ,,Раде Јовчевски-Корчагин"
 • 62 доаѓаат, 71 можеби
 • BLUES NIGHT featuring InTheMood

  ***PROMO*** - Corona + Tequila °170мкд° - 4 JAGERBOMBS+RedBull °299мкд° - GUINNESS °180мкд° - Бокал Skopsko (1,5L)+помфрит °299° - Jack Daniel's флаша 0.5L ...
 • Studio Pub, Skopje
 • 21:30:00 , 26 Мај, 2017 до 13:00:00 , 27 Мај, 2017
 • Studio Pub
 • 1 доаѓаат, 1 можеби
 • ВИДЕО ИГРА

  Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија) Програма: Музика од најпознатите видео игри, меѓу кои и од: Final Fantasy, Legend of Zelda, Super Mario, Angry ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 20:00:00 , 01 Јун, 2017 до 23:00:00 , 01 Јун, 2017
 • Makedonska Filharmonija
 • 84 доаѓаат, 179 можеби
 • Здраво Млади 7 II Zdravo Mladi 7

  Здраво Млади, Пред нас е седмото издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади!“. Дружење закажуваме за 10 јуни (сабота) во, пред и околу омиленото ни ...
 • МКЦ, Skopje
 • 18:00:00 , 10 Јун, 2017 до 04:00:00 , 11 Јун, 2017
 • Zdravo Mladi
 • 575 доаѓаат, 765 можеби