• Liquid-cafe Ohrid, Akhris
 • 22:00:00 , 13 Јан, 2017 до 02:00:00 , 14 Јан, 2017
 • Liquid-cafe Ohrid
 • 54 доаѓаат, 67 можеби
 • Настанот е завршен
 • STARONOVOGODISHEN MASKENBALvo Liquid Cafe soTHE BACKDOOR BAND - Ohrid (MKD)& special guestsBONECARVER - Ivanjica (SRB)petok 13.01.2017start 22:00ZA NAJDOBRITE MASKI SLEDUVAAT NAGRADI !!!UNIATEN NASTAN KOJ NIKAKO NE SMEETE DA GO PROPUSHTITE !!!https://www.facebook.com/ridetorockmacedoniahttp://www.facebook.com/BackdoorBandOhridhttps://www.facebook.com/Bonecarver-1405648606419359/

  Настани во близина (1км)

  Детоксикација со Сашко Коцев / Stand up comedy во Охрид

  "ДЕТОКСИКАЦИЈА" со Сашко Коцев Еден од најдобрите стенд ап комичари и актери Сашко Коцев за прв пат со свое самстојно стенд ап шоу во Охрид. 6 мај 2017 ...
 • Народен Театар Охрид, Ohrid
 • 20:00:00 , 06 Мај, 2017 до 21:30:00 , 06 Мај, 2017
 • Филип Ангеличин Жура
 • 308 доаѓаат, 467 можеби
 • ENTiTY WCA qual. 2017

  Гејминг центар "ENTiTY" организира "LAN" турнир во играта "CS:GO" Турнирот ќе се одржи на 06.05.2017 и ќе трае до 07.05.2017. Партиципацијата изнесува 3000 ...
 • Ohrid, Republic of Macedonia
 • 09:00:00 , 06 Мај, 2017 до 22:00:00 , 07 Мај, 2017
 • ENTiTY
 • 46 доаѓаат, 77 можеби
 • Свечена промоција на М.П.З Методија Патче - Охрид

  Почитувани Македонски Патриотски Здруженија, пријатели, роднини и сите граѓани на Република Македонија и град Охрид. Ве покануваме на нашата свечена промоција ...
 • Dom na kultura "Grigor Prlicev" Ohrid
 • 19:00:00 , 30 Апр, 2017 до 20:00:00 , 30 Апр, 2017
 • МПЗ "Mетодија Патче"-Охрид
 • 73 доаѓаат, 56 можеби
 • Предавање Dr. Raimond Van Duinen

  Ве покануваме на исклучително интересно предавање со Dr. Raimond N.B. van Duinen, истражувач, стоматолог и предавач. Дознајте интересни податоци за ...
 • Ohrid City
 • 10:30:00 , 20 Мај, 2017 до 14:30:00 , 20 Мај, 2017
 • Dentomed-M
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • Crossing Ancient LAKES

  Crossing 2 natural lakes between 2 National Parks Hiking and exploring the beautiful nature of two National Parks (NP Galichica and NP Pelister) situated at ...
 • Freepass OHRID, Akhris
 • 12:00:00 , 25 Мај, 2017 до 15:00:00 , 02 Јун, 2017
 • Freepass OHRID
 • 3 доаѓаат, 7 можеби