• Berlin bar und kaffee, Skopje
 • 22:00:00 , 19 Мај, 2017 до 01:00:00 , 20 Мај, 2017
 • Berlin bar und kaffee
 • 54 доаѓаат, 88 можеби
 • Настанот е завршен
 • Настани во близина (1км)

  Отворен ден на Корчагин

  На 25 мај 2017 година (четврток) со почеток во 18 часот, СУГС Гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“ организира Отворен ден, на коj идните ученици ќе имаат уште ...
 • Sugs Rade Jovcevski Korcagin, Skopje
 • 18:00:00 , 25 Мај, 2017 до 21:00:00 , 25 Мај, 2017
 • СУГС Гимназија ,,Раде Јовчевски-Корчагин"
 • 62 доаѓаат, 71 можеби
 • BLUES NIGHT featuring InTheMood

  ***PROMO*** - Corona + Tequila °170мкд° - 4 JAGERBOMBS+RedBull °299мкд° - GUINNESS °180мкд° - Бокал Skopsko (1,5L)+помфрит °299° - Jack Daniel's флаша 0.5L ...
 • Studio Pub, Skopje
 • 21:30:00 , 26 Мај, 2017 до 13:00:00 , 27 Мај, 2017
 • Studio Pub
 • 1 доаѓаат, 1 можеби
 • ВИДЕО ИГРА

  Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија) Програма: Музика од најпознатите видео игри, меѓу кои и од: Final Fantasy, Legend of Zelda, Super Mario, Angry ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 20:00:00 , 01 Јун, 2017 до 23:00:00 , 01 Јун, 2017
 • Makedonska Filharmonija
 • 84 доаѓаат, 179 можеби
 • Здраво Млади 7 II Zdravo Mladi 7

  Здраво Млади, Пред нас е седмото издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади!“. Дружење закажуваме за 10 јуни (сабота) во, пред и околу омиленото ни ...
 • МКЦ, Skopje
 • 18:00:00 , 10 Јун, 2017 до 04:00:00 , 11 Јун, 2017
 • Zdravo Mladi
 • 575 доаѓаат, 765 можеби