• Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 14 Јан, 2017 до 01:00:00 , 15 Јан, 2017
 • Public Room
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • На првиот Showroom концерт во 2017 ни гостуваат едни од најдобите џез музичари од Србија!Дозјнајте зошто квартетот на Милан Петрович го освојува целиот Балкан и дозволете си уживање во квалитетна музика~Резервирајте на 02 609 2650, contact@publicroom.org

  Настани во близина (1км)

  Промоција на монографијата „Никола Мартиноски до 1945“

  Hастанot ќе се одржи на 5 Maj 2017 год. (петок), во 11 ч. во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица ќе се реализира промоција на ...

  Беловишки Водопад - прво мајска акција

  На 01 Мај 2017 ДПС Трансверзалец- Скопје организира искачување до живописните Беловишки водопади кои се наоѓаат во подножјето на врвовите Ливадица и Пирибег на ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 07:00:00 , 01 Мај, 2017 до 17:00:00 , 01 Мај, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 42 доаѓаат, 398 можеби
 • Априлско искачување на Плат

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира Априлско искачување на врвот Плат на 30 Април 2017 год. Врвот Плат се наоѓа на планината Шар Планина, висок е 2.398 метри ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:30:00 , 30 Апр, 2017 до 19:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 37 доаѓаат, 262 можеби
 • 8/12 Добра Вода 2.062 мнв, Челоица

  Во рамки на предизвикот „12 Врвови“ го најавуваме осмиот по ред од вкупно 12 врвови, врвот Добра Вода висок 2.062мнв. Со разубавувањето на времето и ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:30:00 , 07 Мај, 2017 до 20:00:00 , 07 Мај, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 48 доаѓаат, 206 можеби
 • Орле, Вишешница

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира Априлско искачување на врвот Орле на 30 Април 2017 год. Врвот „Орле“ се наоѓа на планината Вишешница над Тиквешкото Езеро. ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:00:00 , 30 Апр, 2017 до 20:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 18 доаѓаат, 144 можеби
 • Креативна рециклажа - Еднодневна работилница и изложба

  Трите млади дизајнерки Морана Радочај, Магдалена Таневска и Евгенија Зафировска ве покануваат на еднодневна работилница за рециклирање и изработка на модни ...
 • Public Room, Skopje
 • 13:00:00 , 06 Мај, 2017 до 17:00:00 , 06 Мај, 2017
 • Public Room
 • 26 доаѓаат, 64 можеби
 • ББ

  Диригент: Даниел Рајскин (Русија) Солист: Оли Мустонен - пијано (Финска) Програма: G. Rossini: Увертира од операта „Вилијам Тел“ B. Bartok: Концерт за пијано и ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 20:00:00 , 05 Мај, 2017 до 23:00:00 , 05 Мај, 2017
 • Makedonska Filharmonija
 • 19 доаѓаат, 23 можеби
 • Nedela : Cuban Night with KaDance live

  НЕДЕЛА KaDance live tanc Срцето забрзано чука, љубов и радост го исполнува телото, умот, срцето и душата. Радост дека постоиме, живееме.Телото наместо да се ...
 • CASA CUBANA, Skopje
 • 20:00:00 , 30 Апр, 2017 до 23:55:00 , 30 Апр, 2017
 • CASA CUBANA
 • 10 доаѓаат, 21 можеби