• Sektor 909, Skopje
 • 23:30:00 , 21 Јун, 2017 до 05:00:00 , 22 Јун, 2017
 • Sektor 909
 • 612 доаѓаат, 820 можеби
 • Настанот е завршен
 • На 21јуни Сектор 909 по две години пауза, повторно ќе ги отвори вратите за својата публика. Како и досега ќе ја почитуваме традицијата и ќе отвориме со хуманитарна забава за Скопската зоолошка градина. Досега беше донирано коњчето Флекица, дресирано за помош и релаксација на аутистични деца, а веќе наредната година дониравме и опрема за децата да можат комплетно да уживаат. Сектор 909 ветува дека ќе ја промени моменталната енергетска состоја и ве покануваме да уживате во квалитетот на звукот и светлото какви не се паметат во историјата на скопскиот ноќен живот. Вашата поддршка ни е важна, ајде да го направиме лето 2017 незаборавно.

  Настани во близина (1км)

  GRAND OPENING Giovani Beach Lounge Bar

  По повод отварање на Giovani Beach & Lounge Bar во Охрид и 22ри роденден на Caffe Giovani во Скопје со задоволство ве очекуваме на целодневна журка во Охрид на ...
 • Giovani Beach Lounge Bar & Hotel Park Golden View, Ohrid
 • 12:00:00 , 24 Јун, 2017 до 01:00:00 , 25 Јун, 2017
 • Giovani Beach Lounge Bar & Hotel Park Golden View
 • 32 доаѓаат, 43 можеби
 • FOOD_DRINK
 • IceCreamFromSaturn in Тran3it

  Температурите на студениот Сатурн се во пораст... психоделичните сладоледни топки започнаа да се топат и транзитираат кон Земјата... Спремете корнети! ICFS in ...

  Одбележување на Меѓународниот ден нa јогата

  Почитувани, По повод Меѓународниот ден на јогата, Индиската Амбасада од Софија, во соработка со македонските јога друштва и школи и пријателите на Индија, Ве ...
 • Central Park Skopje
 • 09:00:00 , 24 Јун, 2017 до 12:00:00 , 24 Јун, 2017
 • купете билети овде
 • Меѓународен ден на јогата - International Day of Yoga
 • 20 доаѓаат, 22 можеби
 • Wander- und Kulturreise Mazedonien

  „Entdecke mit uns die unbekannte Bergwelt Mazedoniens“ Mazedonien gehört zweifelsohne zu den unbekannten Reisezielen in Europa, eigentlich zu Unrecht, denn ...
 • Skopje
 • 19:00:00 , 25 Јун, 2017 до 22:00:00 , 02 Јул, 2017
 • Straußenclique
 • 1 доаѓаат, 4 можеби