• Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 20 доаѓаат, 25 можеби
 • ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017.Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија.Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот тим.Тоа и беше целта на Willow Creek Community Church од Чикаго – да им помогнат на водачите ширум светот преку обезбедување на пристап до говорници, трендови и материјали кои во друг случај би чинеле стотици евра.

  Настани во близина (1км)

  Лудоста остави ја тука, младоста извози ја безбедно!

  Во рамки на кампањата „Младост без лудост„ оваа сабота на „Арт Картинг„ центарот ќе ја извозиме младоста и лудоста. Настанот ќе има натпреварувачки карактер, а ...
 • ART Karting Centar, Skopje
 • 11:00:00 , 27 Мај, 2017 до 12:00:00 , 27 Мај, 2017
 • РСБСП
 • 41 доаѓаат, 61 можеби
 • Настанот е завршен
 • 90 години од раѓањето на Димитрие Османли

  29 мај (понеделник) 19:00 ч. Одбележување на Јубилејот „90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ДИМИТРИЕ ОСМАНЛИ“ 29 мај (понеделник) 20:00 ч. МИРНО ЛЕТО (А quiet summer) ...

  Нега на новороденче

  Дознајте ги основните правила за нега на новороденчето. Грижата за папочето, правилна нега на кожата, оптимална температура во собата за престој, бебешки ...
 • Acibadem Sistina Hospital, Skopje
 • 19:00:00 , 31 Мај, 2017 до 20:00:00 , 31 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Acibadem Sistina Hospital
 • 26 доаѓаат, 26 можеби
 • Гостување на реж. Abashishvili со победничкиот „Сè за луѓето“

  Специјална проекција на Најдобриот долгометражен филм на ФФФ 2017 „СЀ ЗА ЛУЃЕТО“ (ALL ABOUT PEOPLE) на грузискиот режисер Giorgi Abashishvili. Оваа ...

  Skopje Cinema City - Фестивал на музички документарни филмови

  Третото издание на филмскиот фестивал за музички документарни филмови “Skopje Cinema City” од 15-ти до 19-ти јуни, во киносалата на Кинотека на Македонија. ...

  8th Balkan Conference in Informatics BCI 2017

  BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one ...