• Club Avenue, Skopje
 • 21:00:00 , 22 Апр, 2017 до 00:00:00 , 23 Апр, 2017
 • Body Shakers
 • 174 доаѓаат, 121 можеби
 • Настанот е завршен
 • ★ ★ ★ Light Fluorescen Neon And Snow Machine Highschool Party ★ ★ ★🔥 Snow & Foam Machine 🔥 🔥 1000 флуроцентни неонки за гостите 🔥★ Хостесите од фирмата Famebroker ќе поделат 🔥 200 флуроцентни неонски наочари 🔥★ Првото видео со кое BodyShakers се промовираше во цела Европа веќе голем дел од вас го погледнаа. На 22ри Април снимаме ново промотивно видео <3__ ▂▂ ▃▃ ▅▅ ▆▆ Dj SkyWalker ▆▆ ▅▅ ▃▃ ▂▂ ___ ▂▂ ▃▃ ▅ Dj Kristijan Kike Haralampiev ▅ ▃▃ ▂▂ _►Влез 150Мкд, каде е вклучена и гратис конзумација.►Влез без флаер/покана не е дозволен.Поддржано од BILBORD.MK & ZABAVI.MK║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║│║▌║││█

  Настани во близина (1км)

  Славниот Фредерик Бегбеде во Скопје

  Фредерик Бегбеде – еден од најпознатите писатели во светот – гостин на ТРИ! Фредерик Бегбеде, еден од најпопуларните претставници на француската и европска ...
 • Public Room, Skopje
 • 19:30:00 , 29 Апр, 2017 до 01:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Издавачки центар ТРИ
 • 366 доаѓаат, 572 можеби
 • Промоција на монографијата „Никола Мартиноски до 1945“

  Hастанot ќе се одржи на 5 Maj 2017 год. (петок), во 11 ч. во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица ќе се реализира промоција на ...

  Беловишки Водопад - прво мајска акција

  На 01 Мај 2017 ДПС Трансверзалец- Скопје организира искачување до живописните Беловишки водопади кои се наоѓаат во подножјето на врвовите Ливадица и Пирибег на ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 07:00:00 , 01 Мај, 2017 до 17:00:00 , 01 Мај, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 42 доаѓаат, 398 можеби
 • Априлско искачување на Плат

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира Априлско искачување на врвот Плат на 30 Април 2017 год. Врвот Плат се наоѓа на планината Шар Планина, висок е 2.398 метри ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:30:00 , 30 Апр, 2017 до 19:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 37 доаѓаат, 262 можеби
 • Мајсторот и Маргарита

  Режисер: ИВАН ПОПОВСКИ Мајсторот — ДЕЈАН ЛИЛИЌ Маргарита — ДРАГАНА КОСТАДИНОВСКА Воланд/Афраниј — НИКОЛА РИСТАНОВСКИ Понтиј Пилат — ЈОРДАН ...
 • Македонски Народен Театар, Skopje
 • 17:00:00 , 29 Апр, 2017 до 22:00:00 , 29 Апр, 2017
 • Македонски Народен Театар
 • 46 доаѓаат, 232 можеби
 • Орле, Вишешница

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира Априлско искачување на врвот Орле на 30 Април 2017 год. Врвот „Орле“ се наоѓа на планината Вишешница над Тиквешкото Езеро. ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:00:00 , 30 Апр, 2017 до 20:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 18 доаѓаат, 144 можеби
 • Rakija Night #2

  Дуња. Кајсија. Мезе. Уживање. Април. Сабота. Отворено небо. Оуштање. Придружи ни се со твоето друштво! ...
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 29 Апр, 2017 до 01:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Public Room
 • 17 доаѓаат, 111 можеби