• Стрип книжарница Бункер, Skopje
 • 10:00:00 , 20 Мај, 2017 до 15:00:00 , 20 Мај, 2017
 • Стрип книжарница Бункер
 • 107 доаѓаат, 209 можеби
 • Настанот е завршен
 • Ден на бесплатни стрипови! За прв пат кај нас, во организација на Стрип книжарница Бункер, на 20. 05.2017. Оваа манифестација започна во Соединетите Американски Држави во 2002, а потоа се прошири и во многу други земји. Во првите 6 години поделени се повеќе од 12 милиони бесплатни стрипови во над 30 земји. Целта е промовирање и ширење на стрип-културата.За оваа прилика обезбедивме над 130 стрипови кои ќе бидат делени по принципот прв дојден, прв услужен. Секој посетител ќе има право да земе најмногу два стрипа од претходно направената листа. Покрај бесплатните стрипови стрип книжарницата Бункер ќе понуди и многу други пропратни попусти и акции. Почетокот е во 10 часот.

  Настани во близина (1км)

  Љубовен базар No.23

  Обично овој дел од годината паузираме со базари, поради летните одмори ама овој пат се преброивме, сите сме тука и расположени и разработени и спремни да ви ги ...
 • Кафе Бар Љубов, Skopje
 • 17:00:00 , 20 Јул, 2017 до 23:45:00 , 20 Јул, 2017
 • Кафе Бар Љубов
 • 106 доаѓаат, 249 можеби
 • Плат (2.398мнв)

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира искачување на врвот Плат на 23 Јули 2017 год. Врвот Плат се наоѓа на планината Шар Планина, висок е 2.398 метри надморска ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:30:00 , 23 Јул, 2017 до 18:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 16 доаѓаат, 139 можеби
 • BBQ Party #8

  Дали сте за петочно, опуштено дружење на тераса? Ако до сега не сте биле на нашите bbq- дружења се што треба да знаете е дека потребно е да си донесете што ...
 • Public Room, Skopje
 • 20:00:00 , 21 Јул, 2017 до 01:00:00 , 22 Јул, 2017
 • Public Room
 • 6 доаѓаат, 36 можеби
 • Rapha Women’s 100 - Skopje

  Ајде заедно да извозиме 100км. Во Недела, на 23ти Јули, да се придружиме на глобалниот настан "Rapha Women's 100" чија цел е да инспирира илјадници жени околу ...
 • Skopje
 • 07:30:00 , 23 Јул, 2017 до 16:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Tina Nestoroska
 • 19 доаѓаат, 23 можеби
 • Saturday in Public Room

  И оваа сабота на терасата на Public Room уживаме во летните скопски денови, омиленото друштво, коктелите за 100че и селекцијата на џез мелодии на Гордан ...
 • Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 22 Јул, 2017 до 01:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Public Room
 • 6 доаѓаат, 25 можеби
 • BIH / PRT / MKD - Nederland

  Oefenwedstrijd van het Nederlands mannenteam in het Vierlandentoernooi van Skopje. Tegenstanders zijn Bosnië en Herzegovina, Portugal en gastland Macedonië. ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 21 Јул, 2017 до 22:00:00 , 21 Јул, 2017
 • Oranje Basketball
 • 5 доаѓаат, 15 можеби
 • BIH / PRT / MKD - Nederland

  Oefenwedstrijd van het Nederlands mannenteam in het Vierlandentoernooi van Skopje. Tegenstanders zijn Bosnië en Herzegovina, Portugal en gastland Macedonië. ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 23 Јул, 2017 до 22:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Oranje Basketball
 • 3 доаѓаат, 7 можеби
 • BIH / PRT / MKD - Nederland

  Oefenwedstrijd van het Nederlands mannenteam in het Vierlandentoernooi van Skopje. Tegenstanders zijn Bosnië en Herzegovina, Portugal en gastland Macedonië. ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 22 Јул, 2017 до 22:00:00 , 22 Јул, 2017
 • Oranje Basketball
 • 2 доаѓаат, 5 можеби