• Sportski Centar Boris Trajkovski, Skopje
 • 21:00:00 , 25 Мар, 2017 до 01:00:00 , 26 Мар, 2017
 • Balkan Media
 • 4925 доаѓаат, 4066 можеби
 • Настанот е завршен
 • CECA - 25 Mart 2017 VIP Arena Boris TrajkovskiParter - 800 denari Fan Pit - 1000 denari Blok - 5,6,7,8,9,10,11 - 900 denari Blok - 2,4,12, 14, - 1000 denariBlok - 3 VIP - 1300 denari Blok - 13 GOLD VIP - 1800 denari Продажбата на карти преку www.kupikartizase.comИнфо и Резервации на 078 23 40 30 и 072 68 08 03

  Настани во близина (1км)

  Orce Talks -Панел Дискусија - Конект Фестивал

  Коста Петров, Хајан Селмани, Мартина Димоска и Гоце САФ, ќе го споделат своето искуство и своите приказни на патот до успехот. Гоце САФ, основоположник на хип ...
 • СУГСГ „Орце Николов“ - Скопје, Skopje
 • 19:00:00 , 04 Мај, 2017 до 21:00:00 , 04 Мај, 2017
 • Konekt Festival
 • 39 доаѓаат, 82 можеби
 • Креативни Индустрии - спектар на можности или затворен круг?

  #Аплицирај на: https://goo.gl/forms/HBm9xHrHBP6PmDo12 #Капацитет: 50 учесници #Краен рок: 01.05.2017, 12:00, пладне. Таленти насекаде, дел познати, дел ...
 • TEDXSeptemvriskaSesijasalon, Skopje
 • 19:00:00 , 06 Мај, 2017 до 21:00:00 , 06 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • TEDXSeptemvriskaSesijasalon
 • 27 доаѓаат, 58 можеби
 • Отворен ДЕН 2017

  Поминете ги вашите 4 незаборавни средношколски години стекнувајќи се со квалитетни знаења и вистински пријателства. Бидете дел од англиската или француската ...
 • СУГСГ „Орце Николов“ - Скопје, Skopje
 • 10:00:00 , 06 Мај, 2017 до 13:00:00 , 06 Мај, 2017
 • ИТ Сектор во СУГС "Орце Николов"
 • 31 доаѓаат, 39 можеби
 • Dragana Mirković 19 Maj / Aca Lukas 20 Maj | Superstar Weekend

  SUPERSTAR WEEKEND САМО ВО СКОПЈЕ ДРАГАНА МИРКОВИЌ И АЦА ЛУКАС ПОДГОТВУВААТ СПЕКТАКУЛАРНИ КОНЦЕРТИ Почитувани, Со задоволство Ве информираме дека Скопје ќе ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 21:00:00 , 19 Мај, 2017 до 23:00:00 , 20 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Skymusic MK
 • 177 доаѓаат, 172 можеби
 • 8th Balkan Conference in Informatics BCI 2017

  BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one ...

  Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

  ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 15 доаѓаат, 18 можеби