• Скопски саем, Skopje
 • 11:00:00 , 21 Мар, 2017 до 19:00:00 , 26 Мар, 2017
 • MONOZERO
 • 28 доаѓаат, 72 можеби
 • Настанот е завршен
 • MONOZERO на Саемот за мебел во Скопје - Хала 1, од 21 до 26 Март.

  Настани во близина (1км)

  Обука за Gamification: Моќта на гемификацијата во маркетингот

  GABE ZICHERMANN (San Francisco) - таткото на гемификацијата ќе ја одржи првата обука за гемификација во Македонија на 4ти мај во City Hall Скопје на тема "The ...
 • City Hall CENTER, Skopje
 • 17:45:00 , 04 Мај, 2017 до 20:00:00 , 04 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Grouper.mk
 • 44 доаѓаат, 111 можеби
 • 40th International Medical Scientific Congress and the South East European Summit for Residents and Young Doctors

  In partnership with the Association of Residents and Young Doctors of Macedonia, Macedonian Medical Student’s Association, Blue Cell International and few more ...

  Конференција "Праведноста-манифестација на Божјото царство"

  Со голема радост ве покануваме на конференцијата на Христијански центар 490 Скопје на 13 Мај 2017 година, петок во City Hall (старо Hard Rock). Поканети сте ...
 • City Hall CENTER, Skopje
 • 11:00:00 , 13 Мај, 2017 до 20:00:00 , 13 Мај, 2017
 • Христијански Центар Скопје 490
 • 20 доаѓаат, 15 можеби