• Rock Club Shadows, Skopje
 • 23:00:00 , 25 Мар, 2017 до 04:00:00 , 26 Мар, 2017
 • Ride to Rock Macedonia
 • 20 доаѓаат, 19 можеби
 • Настанот е завршен
 • Metal Vs. Rock Jenner (Serbia) and The BackDoor Band will crush the house at Rock Club Shadows.. 4 Hours in your face METAL/ROCK.. Sponsored by: Skopsko- Jack Daniels-Ride To Rock Europe.. ENTRY FREE, dont miss the heat! JENNER will be debuting thier new album "To live is to suffer" LIVE!!! Be a part of the future of METAL.. \m/Reserve NOW! +389 78 403 743Check out Jenner- https://www.youtube.com/watch?v=hc_V_AVLWHohttps://www.youtube.com/watch?v=HJXf6ZVu3oUhttps://www.youtube.com/watch?v=2O40etQ6Uu8

  Настани во близина (1км)

  Светски ден на астероидот

  На 30-ти јуни, 1908 година, релативно мал астероид од околу 40 метри, навлегол во Земјината атмосфера над Сибир, каде експлодирал и притоа уништил ненаселен ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:00:00 , 30 Јун, 2017 до 23:30:00 , 30 Јун, 2017
 • Скопско астрономско друштво / Skopje Astronomical Society
 • 122 доаѓаат, 440 можеби
 • ЛА, ЛА, ЛА… (Балетска премиера)

  Локација: Плато на МОБ (Плоштад Мајка Тереза) Кореограф: Саша Евтимова Музика: Драган Ѓаконовски-Шпато, Тодор Бојаџиев, Дуке Бојаџиев Идеја за костими : Саша ...
 • Плоштад Мајка Тереза, Skopje
 • 21:00:00 , 01 Јул, 2017 до 22:30:00 , 01 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet
 • 29 доаѓаат, 75 можеби
 • Презентација на мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

  Евротинк – Центар за европски стратегии, НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човекови права, Ве покануваат на презентација на ...
 • Holiday Inn, Skopje
 • 12:30:00 , 28 Јун, 2017 до 14:30:00 , 28 Јун, 2017
 • Eurothink - Centre for European Strategies
 • 14 доаѓаат, 28 можеби
 • Програма на среќата во Скопје - Happiness program

  Драги пријатели, Летото е одлично време за почеток на нови и убави работи. Дојдете на нашата - Програма на среќата - откривање на повеќе мир, енергија и ...
 • Healthy Center, Skopje
 • 18:00:00 , 30 Јун, 2017 до 14:00:00 , 02 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • Happy Yoga Macedonia
 • 11 доаѓаат, 23 можеби
 • TexRex"Можности и предизвици за рециклирање на текстилниот отпад

  Во рамките на Проектот на УСАИД – “Партнерство за подобра бизнис регулатива”, каде главен имплементатор е ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал во партнерство со трите ...
 • Holiday Inn, Skopje
 • 10:00:00 , 29 Јун, 2017 до 14:30:00 , 29 Јун, 2017
 • EPICENTAR International
 • 5 доаѓаат, 3 можеби
 • Семинар Јога по Чакри

  Јога студио АЛЕГРА организира СЕМИНАР ЈОГА ПО ЧАКРИ каде ќе ви се објасни како да го форкусирате своето практикување јога на чакрите и како да ги користите ...
 • Alegra, Skopje
 • 19:30:00 , 03 Јул, 2017 до 23:59:59 , 03 Јул, 2017
 • Alegra
 • 12 доаѓаат, 28 можеби
 • ”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

  Сабота (20 маj) Метропoлис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
 • Метрополис арена, Skopje
 • 21:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 04:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 43 доаѓаат, 113 можеби