Комисијата за хартии од вредност (КХВ) на Република Македонија на 105-тата седница даде согласност Горан Марковски да биде именуван за Главен извршен член на ...
сите 6 | | | веќе видена

Инвеститорите ги продаваат фунтите и акциите, барајќи засолниште во злато и јапонскиот јен. Таквата реакција на инвеститорите предизвика несигурност по повод ...
сите 8 | | | веќе видена

Универзитетот ФОН поддржан од Титаниум капитал од САД а во соработка со Универзитетот во Валенсија, Политехнико ди милано и Бертоне дизајн, за прв пат во ...
| | веќе видена

Неискористен потенцијал – вака во два збора може да се опишат скијачките центри во Македонија. Ски карти од 300 до 1.100 денари Најевтини билети за скијање има ...
сите 2 | | | веќе видена

Декстопт персоналните компјутери и натаму се послабо се продаваат, а се бележи четврта година по ред на опаѓање на продажбата. Само во четвртиот квартал од ...
сите 7 | | | веќе видена

next