Три нови фабрики во Бунарџик ќе проработат до есен

„Текнохосе“ е во завршна фаза и од јуни се очекува да почне со производство, „Кемет електроникс“ идниот месец ќе почне да ја монтира опремата, а во слична фаза е и фабриката на „Протек“ Во слободните зони активно се работи „Текнохосе“, „Кемет електроникс“, „Протек“ се трите нови големи фабрики што ќе се отворат во технолошко-индустриски развојната зона Скопје 1. Од дирекцијата за ...

БИЛАНСИТЕ НА КАРФУР: Двегодишната милионска
Од денес бензините поскапи за 0,5, дизелот за 2
Цената на нафтата под 34 долари, разочараа
Инвестициски совети за почетници
Богатите сметаат, сиромашните луѓе се најлоши
Пред затворање и „Карфур“ во Бугарија!
Македонска берза: Блок трансакција со акцијата на
Повеќе се земаат кредити за обртни средства
Ризиците за европската економија стануваат видливи
Заложениот имот ќе се следи постојано
„Арселор Митал` лани забележа загуба од 7,1
Важна вест за сите граѓани на Македонија од УЈП
КОЛКУ ЧИНИ ДА СЕ ОСИГУРА ДОМОТ: Промотивни понуди
Кредити за иновативни проекти
„Новиот пат на свилата‟ повторно актуелен