Иво Ивановски најскапо BMW, Зоран Ставревски не се откажува од својот вартбург

Министерот за образование, Никола Тодоров, кога не е со службената кола, се вози во тико вредно 650 евра. За разлика од него, првиот човек на Министерството за информатичко општество, Иво Ивановски, се вози во BMW M3 вредно 27.000 евра Мерцедеси, скапи автомобили, со затемнети стакла, блиндирани - ова е возниот парк на македонските министри. Но што имаат дома? Каков е приватниот возен парк на ...

Младоженците од Скопје со чудни барања: Сакам
На Пентагон му недостигаат 6,5 илјади милијарди,
Поранешниот ме уценува со снимки од секс: Мојата
Шок мода на аеродромот во Скопје!нашите
29 неверојатни фотографии кои ќе ви го променат
Отворени огласи за вработување со средно
Сите се заљубија во ова татко-ќерка
Лесен трик за никогаш повеќе нема да ги
Поучна приказна - изнајмете локал
Анимирани фотографии кои ја прикажуваат суровата
Погледнете како се спојуваат два окени и како тоа
Молер од Македонија работи во Белгија: Не ме
Гапе Ажиевски, живата легенда на Галичник
Стариот бунар на “Браќа Ставреви“ добива нов
Професори кои заслужуваат медали за најдобри во