Автомобил удрил едно несреќно куче, а неговиот брат од него се простил на неверојатен начин. На видеото кое било снимено во Тајланд, може да се види како ...
сите 2 | | | веќе видена

За проектите од областа енергетика, кои се спроведуваат со поддршка на УСАИД заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања Владимир Пешевски ...
сите 12 | | | веќе видена

Во Националната галерија на Македонија, објект Даут-пашин амам, на 28 февруари 2017 година (вторник), во 9.00 часот, по повод затворањето на ретроспективната ...
сите 29 | | | веќе видена

Кои се приоритетите, какви се очекувањата и изнаоѓање решенија за подобрување на бизнис-климата во Македонија, за овие прашања дискутираа претприемачите и ...
сите 2 | | | веќе видена

next